Helg!

Halloj! Ligger i soffan och tittar när Casper spelar GTA. Han har sovit hos oss inatt :) Älskar att ha han här, världens goaste! Igår var vi hos Robbans systerson som fyllde ett år. Jättetrevligt och god mat :) Tiden går så fort, känns som igår när vi var där och hälsade på när han bara var tre dagar gammal och igår sprang han runt som dåre och var hel vild! Men så söt! Han sprang rakt in i min famn och ville gosa, jag smälte!
Kom ihåg när Casper blev ett år, och om ett par månader blir han nio är! :O Är ju inte klokt vad fort det går! Men det är roligt att se dom växa upp och utvecklas :)
Nu ska jag hitta på något annat :)
Tjingeling!

Sova!

Tja! Ligger just nu i sängen, älsklingen har somnat gott. Idag har jag städat och satt fram det sista julpyntet :) Jag gör som min mor och sätter inte fram tomtar och sådant direkt vid advent, så här tunt vid lucia tar jag fram det. Annars så trött på det innan ens julen har kommit :P Så det har jag gjort idag :) Imorgon vet jag inte vas jag ska göra, eventuellt åka hem till mamma eller något liknande. Pallar inte bara sitta hemma imorgon med! Hoppas att Thobbe kanske hör av sig om han ska till ishallen eller något :P

Men just nu borde jag försöka sova lite :) Godnatt!

Lördag :)

Hejsan! Härliga lördag är här, men jag sitter bara i soffan. Var på tal om att vi kanske skulle åka till Genevad men ser inte ut som om det händer.. Hoppas att vi kommer ut iaf! Pallar inte bara sitta här! Är så sjukt rastlös och det är ju verkligen inget väder att gå ut i heller ju! Och det är ju inte lönt att man säger till Robban för då blir han sur för han tycker att jag tjatar :( Men vill ju göra något, vår bil är ju sönder med så vi sitter ganska fast här.. Imorgon så fyller Felica år :) Så vid ett ska jag vara där på kalas :) Älskar den tösen! Goaste tösen! Nä, får väl lägga mig här och dö! Bye!