Toppen helg

Tjena! Nu var det ett tag sen jag bloggade. Ville bara dela med mig om helgen. I fredags firade vi bästa vän! Riktigt roligt hade vi! Vi var hemma hos Jennifer och Thobbe sen drog vi vidare till stan. Vi drog hem ifrån ganska tidigt, runt två vilket var lagom.

Sen i lördags firar Länken jubileum och jag var där för att hjälpa till med lottförsäljningen :) Jätteroligt!
Sedan drog vi på streetmeet. Jag och Jennifer åkte med Bella. Vi var i flygstaden, P-huset Gamle Tull och Arenan :) Ska snart göra ett ordentligt blogginlägg från datorn (bloggar via mobilen nu).
Puss och kram!

Lycklig tjej!

Idag är jag en glad tjej för idag ska jag träffa min bästaste vän Jennifer! Vill bara sluta härifrån så att jag kan åka hem och hämta Tubbe och åka hem till Jennifer! Det är nästan en hel vecka sen jag träffade henne sist, så jag har fått abstinens nu. Tänk vilken tur jag har som har en sådan fin vän. Det känns som om vi skapta för varandra. Love you girl! <3 
 
 
Har just nu rast, snart ska vi kolla på någon film sen är det dags för middag. Vad ska jag göra i en hel timme? Får väl käka sedan går jag väl ner till Nissan som vanligt. Sen efter lunch brukar tiden gå snabbt, men bara det så kommer den väl snigla fram idag bara för jag har bråttom här ifrån. 
 
Imorgon är jag leeeedig :D Skönt! Efte denna veckan har jag bara två veckor kvar! Lovely! Kan inte längta mer till denna kursen är över. Visst den är bra men ändå, jag är ju tvingad att gå hit. Men visst jag kan säga att jag har lärt mig en del bra saker. Det är ju inte över om två veckor heller, det håller på i ett helt halvår! Det kan jag tycka är lite väl förbra. Efter dessa två veckorna så ska man komma hit två halvdagar i veckan. Men nu ska jagf sluta gnälla. 
 
Nu blev jag precis lite ledsen, jag vann inte tävlingen Turbo var med i. På någon kontigt hokus pokus vis har den som vann (låg efter mig) fått över 30 röster på ett par timmar. Arg! 
 
 
Nu ska vi se på filmen!
Puss och kram!

Frisk!

Nu är jag äntligen fris igen :) Förra veckan hade jag ont i halsen, hosta, feber och jävligt snorig :( Men nu är jag bra igen, har fortfarande lite hosta och slem men inte jätte mycket. Blev bättre i fredags. I torsdags så kom Casper gem till mig, då var han ute på gården och lekte med mitt grann barn Cassandra som även sov över hos oss. Vi hade riktigt myspys med film och godis. På fredagen åkte jag och Casper in till stan mötte upp Sandra för det var gatufestival. Så vi titta på lite teater och käkade glass med mamma och pappa. När vi kom hem tog vi det lugnt en stund men sen åkte vi och handlade med Phille och Alexsandra. Väl hemma så började vi grilla. Härlig fredag. I lördags så kom även Theo och Max, och dom älskade Casper så dom lekte. När Johanna kom för att hämta Casper så ville han bara gem för var så trött efter att ha lekt med dom :P Igår var jag och fiskade med stor Robban och min Robban. Och det var supermysigt! Dom fick efter många timmar tills sist tre abborrar. Nu är jag på väg hem efter att spenderat hela dagen på Miroi. Vill bara till lägga att jag saknar min bästis!! Jättemycket! Ville åkt hem till henne idag men hon ska jobba, men imorgon kommer jag åka dit oavsett hon vill eller ej! Love you Jennifer! Puss & kram!