Ny vecka, nya möjligheter!

Måndag igen, på väg till stan för min andra vecka på Miroi. Skönt att det går så fort. Robban jobbar bara denna veckan med sen har han två veckors semester. Och på fredag kommer Hammarby ner hit (Robban är ett Hammarby fan) och det kommer nog bli en hel drickande. Me på lördag ska jag och Bella dricka och köra en krog runda, för det var ett tag sen för oss bägge. Funderade på att åka från stan men har tyvärr inte råd :P Jag får helt enkelt att det inte blir så illa som jag tror. Det har varit en bra helg, i fredags var jag hemma hos min bästis och mös! Och i lördags fyllde Robbans mormor år så vi var hemma hos henne och firade henne, vi hade jättetrevligt! Sen bar det av till bilträffen :) Härligt folk, fina bilar och lite alkohol, underbart! För ovanlighetens skull så var jag inte med i något drama heller! Gott! Nu är jag strax framme så nu ska jag sluta tjöta :) Puss och kram!

Miroi

Godmorgon! Idag är det ännu en dag med skit väder. Grått och kallt. Sitter på bussen på väg in till stan. Dagen ska spenderas med att sitta på Miroi. Det är där som AF har satt mig. Det är väl en form av kurs. Det är typ jobbcochning. Fast denna veckan pratar vi om form och hälsa, typ vad protein och kolhydrater är och liknande. Visst det är att veta och så men hur ska det hjälpa mig att bli bättre på att hitta jobb? Det är det jag har lite svårt att förstå... Men annars är det helt okej, jag går måndag, tisdag sen är jag ledig onsdagar sen går torsdag, fredag. Helt okej. Bara dom två sista timmarna som är lite sega när vi har eget arbete. Igår var jag med Empa, jätte mysigt att träffa henne. Vi bakade en kladdkaka sen satt vi och snackade skit :) Nu har jag inget mer vettigt att skriva om :P Puss och Kram!

Så länge vi är tillsammans

Är på väg in till stan för att börja på någon "aktivitet" eller vad det nu är som arbetsförmedlingen har skickat mig på. Ska sitta där mellan 08.30-16.00 varje dag. As skoj! NOT! Men idag när det är uppstart är det bara mellan 14.00-16.00. Efter det ska jag fika med töserna, Angelica, Sandra och Empa :) Awsome! Fan! Det börjar regna! Var nyss as soligt och varmt :S Asså Sveriges väder. På lördag ska jag provjobba på något som heter Allerto :) Dom gör baguette, tycker det ska bli jätte spännande! Det värsta är att jag börjar kl 06.00 på morgonen och det ligger i söndrum. Det går inga bussar :/ Men det löser sig alltid. Hoppas på att det funkar bra och att det kommer bli mycket jobb där. Nu är jag nästan i stan så måste sluta nu, puss & kram!