Utkast: Jun. 29, 2012

Hej hej! Idag har det varit en mysig dag. Jag vaknade vid åtta och gjorde mig i ordning och gick ut med hunden sedan tog jag bussen in till arbetsförmedlingen. Skulle på ett möte om jobbgarantin, äntligen! Efter det tog jag bussen hem och städade lite. Sedan vid tolv kom lilla söta Theo som jag testpassade inför nästa lördag när jag ska ha han och sin storebror Max :) Mysigt!
Just nu sitter jag och väntar på att min köra sambo ska komma hem så att vi kan åka och handla sen ska jag nog hem till min bästis och glo på film :D

Imorgon ska jag passa Jason och så ska vi ha grillkväll med mamma och pappa och Lena med familj :D Super skoj!
Det ser jag fram emot :)

Nu ska jag se klart på unga mödrar sen ska jag tvätta/vika tvätt!
Puss och kram!

Regn, regn och ännu mer regn.

Vädret har varit uruselt i flera dagar. Det har regnat nästan konstant. Det är värsta är ju att man blir ju as seg och man orkar inte göra något. Just nu ligger jag i soffan och tittar på förhäxad. Väntar på att Jennifer ska vakna. Hon sa igår att hon skulle gå upp i tid idag, men verkar som att gick åt skogen :P Vill inte ringa och väcka henne heller, känns som jag gör det varje dag och det är säkert 25.000 andra som ringer henne ändå. 
 
Är lite irriterad med för att Zindys ägare med, då jag skulle fått "lön" igår men jag har fortfarande inte fått in några pengar. Och jag har räkningar att betala. Så det är lite irriterande! 
 
Nä, nu måste jag sluta vara så irriterad, hoppas att fröken Gonzalez vaknar snart så att jag kan bli på lite bättre humör. 
 
 
Saknar värmen!!!

Snart är det midsommar :)

Hej alla fina!
 
Imorgon är det midsommarafton och vi ska hem till mina föräldrar och äta middag sen ska vi hem till min lillasyster på fest. Synd bara att det ska bli skit väder imorgon, synd att det inte kan bli som det är idag. Sol och värme! 
 
Just nu är barnen ute i trädgården och snickrar på en stege eller ja Casper gör Jonathan gav upp :P Vi väntar på att  Felicia ska komma så ska vi ut i det fin fina vädret :) Är helt underbart väder! 
Jonathan kom  i måndags och Casper kom i tisdags :D Saknade dom så dom fick vara här hos mig, är så mysigt när dom är här! Trots att dom är busiga men det är det som gör det roligt! Det är då det händer lite, barn är barn :D 
När dom är här går dagarna så fort och man gör saker.
 
 
 
Saknar Zindy lite, hon har ju inte varit här på hela veckan! Och hon kommer inte nästa vecka heller, men sen kommer hon :) Då är det tillbaka till rutinerna igen :D Skönt! Tror Turbo tycker det är tråkigt utan henne med. 
 
Nu gnäller Casper på att det inte går bra med hans stege :P Så Jonathan fick hoppa in och hjälpa han :) 
 
Ska nog åka hem till bästis sen! Saknar henne en massa! Hon bara jobbar och jobbar :( Men nästa vecka är hon ledig nästan hela veckan, hon jobbar bara en natt! :D
 
 
Älskar dig gumman!