Påsklov! :)

Godmorgon! Idag är det grå mulen lördag eller det håller på att mulna på nu. Men humöret är fortfarande på topp. Ska snart göra mig i ordning sen vid ett ska jag och Casper på kalas hos Jonathan som fyller år idag :) Casper har sovit här i natt och ska vara här till måndag :D Myspys! Antagligen ska Jonathan sova här med :) Imorgon ska vi nog till badhuset :D Vi kommer ha så rolig helg. Ja, och ikväll ska vi nog grilla med :D Har ju för övrigt påsklov nu med! Underbart!!!! Nu ska jag plocka in frukosten sen ska jag ut med hunden. Tjarå!

Hoppsan!

Nu tjatar min syster på att jag ska uppdatera ni blogg så får väl göra det!
Idag har jag varit hemma från skolan då jag har åkt på en jävla förkylning. Jag har inte varit sjuk på jätte länge och trots att alla i min omgivning varit sjuka så har jag klarat mig. Men nu när de har blivit friska så åker jag på det. Skumt! Men sånt är livet. Kommer nog att kunna gå till skolan imorgon. Kan inte missa mer för då kommer jag hamna för långt efter. Men det gäller att jag pluggar hemma.
Jag och Robban har köpt ny bil :D En Volvo V40! Den är helt underbar! Jag är kär!! Nu får vi gäster så hinner inte skriva mer. Puss och kram!