Mina jourkatter!

För snart tre veckor sen så ställde jag upp som jourhem åt fyra st busiga kattungar som var åtta veckor då när dom kom till mig :) 
 
 
På bilden till vänster så ser ni Tisa (Jennifer kisse) och Tassa. Det är två silvriga katter. Och på den till höger är det Trixie (den grå späckliga) coh Tussi (den svarta).
 
 
Så nu har jag fyra katter som det är full fart på :D Är supermysigt! Är man sugen på att skaffa katt så är det bara att kontakta mig :) 
 
Nu är dessa underbara katterna 10 veckor gamla och har fått sin första vaccination. Veterinär har även behandlat deras skabb som de hade i öronen men det borde vara borta nu. Om ca 3 veckor så ska de få sin sista vaccination innan de kan flytta ifrån mig så om tre veckor är det tyvärr dags för mina sötnosar att flytta. Mwn det tror jag att Tubbe komma tycka är ganska skönt :P 
 
 
Detta var när jag jag släppte ut dom i hela lägenheten första gången och som de träffade Turbo på riktigt. 
 
Idag är kattungar ute i lägenheten när jag och/eller Robban är hemma men när vi sover eller när det inte äe någon hemma bor dom på toan men det är mest för deras säkerhets skull och för att dom inte ska klösa sönder något eller något liknande. 
 
Supermysiga katter! 
 
Nu ska jag gå och leka lite med dom, puss!

En dag med Jman och hundarna

Gårdagen spenderades med min fina Jennifer och hundarna. Vi käkade frulle först hemma hos Jennifer sen gick vi till sannarpsskogen :) 
 
 
Våra busar på väg till sannarpsskogen 
 
 
Stannade till utanför netto för att köpa lite dricka
 
 
Snygg eller vad? :D
 
 
Höst!
 
 
Turbo retar Elvis med sin pinne som hade hittat :)
 
 
Fika pause med dricka och kanelbulle :) (P.s det är kanelbullensdag idag :P)
 
 
Snyggate flickorna i stan!
 
 
Elvis klättrar i träd :P 
 
 
En trött men nöjd vovve på väg hem :) 
 
 
Vi hade det så mysigt! Vi var ute i 3.5 timmar men tiden hade bara rusat i väg så det kändes inte så länge. När jag och Turbo kom hem la han sig i sin bädd och jag i soffan sen låg vi där resten av kvällen. Tände ljus och jag tog en varm dusch.Sen så var det säsongpremiär av Greys <3 Som jag har längtat. Nu är verkligen hösten här. 
 
Idag ska jag till Miroi sen ska jag hem och städa tror jag. Blev inte av häromdagen :P Nu måste jag göra mig i ordning innan jag ska till bussen. Puss och Kram!