Lördag

Sitter  i soffan och tittar på tv. R har dragit iväg till Falkenberg för med Jocke och Phille. Så jag har tvättat och städat lite här hemma. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Men känner jag min sambo rätt så kommer han nog vilja festa ikväll. Men som sagt vet inte vad vi ska hitta på. 
 
Jag trivs jättebra på Lernia har inte riktigt kommit igång med det än men i torsdags var jag i köket och gjorde sallad och sendan stod jag i disken. Och att stå i disken är inte så lätt som man kan tro utan det är ganska komplicerat, allafall nu i början innan man har lärt sig det. 
Jag längtar till man verkligen kommer ut i köket på riktigt, och laga mat. Men det kommer. 
 
Imorgon ska jag åka till Simlångsdalen på deras stora loppis med mamma, pappa och Sandra. Jag älskar loppisar! Man hittar alltid massa roligt.
 
Nu har jag inget mer att tillagga. Puss och Kram!
 

Mattant!

Hej hej! 
Sedan jag skrev sist så har jag börjat på en utbildning där jag blir köksbiträde. Jag började i måndags så har inte riktigt kommit in i det ännu men tror att det kommer bli riktigt skoj. De är ett härligt gäng och kommer nog att bli spännande. Ett plus är att miin goda vän Lena också går där vilket gör det lite lättre. 
 
Livet rullar på nu, är så otorligt skönt att ha kommit på vad man vill göra. Inte bara gå hemma och fundera på vad man ska göra i livet. Utan nu känns det som att jag har ett mål i livet, är kankse inte det man vill göra för resten av sitt liv men är ju ändå en utbildning som jag kan bygga på, en grund och en trygghet. Något som jag kan falla tillbaka på, som jag har det nu så har jag ingen direkt utbildning, iallafall inget jag har använding av. 
Om jag har tur så efter denna utbildningen så kan jag jobba lite på dagis eller skolkök eller något annat kök, trivs jag med det så kan jag efter jag fyllt 25 år kan jag fortsätta att utbilda mig till kock. 
 
 
 
Bästa är att jag har två v eckor ledigt! Asså helt ledig, inte arbetslös. Två veckor jag kan njuta av ledigheten! Plus att det är när Robban har semester. Min och Robban första ledighet tillsammans! Hoppas på en händelserik och kul sommar. 
 
Strax gå ut med min älskling så nu säger jag puss och kram!
 
 

Minnen

Har suttit och kolat i genom galma mejl som jag har skickat och där fanns mejl från 2007! 
Men det var en specifik film som fick mig att släppa tårar. En film som vi spelade in och som vi har skrattat till så mycket. HGar känt att jag saknar dig så sjukt mycket de senaste dagarna. Finns ingen som kan muntra upp mig som du gjorde. Känner mig så sjukt ensam. Och att ta kontakt med dig nu när du har ett helt nytt liv känns konstigt. Vet ju inte ens om du vill ha med mig att göra? 
 
Igår var det midsoomarafton, vilket är den mest idiotiska högtid vi har i Svergie! Vartenda år är det samma skit! Nsta år ska jag sitta hemma vid tv och bara mysa istället! Folk är idioter på midsommar. Nu pallar jag inte mer!