Saknar

Jag saknar dig så himla mycket! När jag umgicks med dig hade jag så roligt. Jag kunde vara mig själv och du accepterade mig. Vi var så lika på många sätt. Det var du och jag mot världen. Vad hände? Varför umgås vi inte eller pratar? Förr ringde vi varandra flera gånger per dag. Jag saknar att ha dig att prata med. Jag älskar dig. Känner mig ensam utan dig. Detta låter som ett kärleksbrev, vilket det nästan är men det handlar om en dyrbar vänskap som inte längre finns. Varför? Jag hoppas vi hittar tillbaka till varandra, jag vet bara inte hur :(

Utförsäljning :)

Sitter utanför R jobb och väntar på att han ska bli färdig. För efter det ska vi gå bort till Revicco (stavning?) och kolla på mattor. Dom är deras utförsäljning och jag älskar deras grejer där inne. Skulle kunna handla som fan där! Ska kolla om det har någon fin tvbänk med :)

Trots att det är helg har jag inget att göra idag. R jobbar hela helgen och idag ska han vara på möte och bowla med jobbet så kommer inte se han så mycket. Men det är så det är med vuxenlivet antar jag.

Saknar min lillebror, förr umgicks vi jämt. Saknar det för jag har så roligt när jag är med han. Älskar mina syskon så mycket jag har så roligt med alla! Dom får mig alltid på gott humör. Någon gång borde vi alla hitta på något tillsammans, det hade varit en upplevelse! ;)

Nog tjatat från mig, puss och kram!

Snart helg

Dagen började bra, men under dagens gång har bara mitt humör blivit sämre. Idag så har folk vaknat och tänkt "idag ska jag sänka Sara! Jag ska bryta ner hennes självförtroende :D"
Ungefär så känns det. Men bara jag som är lite känslig.

Ligger och tittar på Criminal Minds innan det är dags att sova. Imorgon är det äntligen fredag vilket betyder några dagars ledighet. Det tråkiga är dock att R jobbar hela helgen. Ett stort plus är att det är löning imorgon!

Nu ska jag se klart Criminal Minds, puss och kram!