Höst!

Ligger halvdöd i soffan och tittar på repris av Greys Anatomy. Samlar krafter innan det är dags att laga kvällsmat till mig och min man. 

Idag har det varit riktigt höstväder. Blåser och regnar men vid några tillfällen nu på eftermiddagen så har solen dykt upp :) när jag var ute med hunden för en liten stund sen så luktade det höst. Hösten är vacker i början men när höstens slut närmar sig och det blir kallare och kallare och vindarna biter sig fast och alla löv har fallit bort så är det inte lika skoj med höst. 
Helgen var super! Casper sov här hela helgen och Theo och Max sov här lördag-söndag. Älskar när barnen är här :D De är så mysiga och vill leka leden och kela med än. Är skönt när dom har åkt men längtar nästan omedelbart efter nästa gång de ska komma! 
Puss och kram!

Grillning på g!

Idag vankas det grillning med Bella och Florre hemma hos oss. Kommer bli så gott! 
Idag är jag jättetrött! Fattar inte hur med tanke på att jag gick och la mig i tid och allt men men. 
Ville bara prova den nya appen för blogg.se. Blir därför bara ett kort inlägg då jag egentligen inte har tid att blogga. Vill hinna stöda lite innan Bella och Florre kommer :) 

Bjuder på den fin bild på Tubbis från Västersjön :) 
Puss och Kram!

Tick tack!

Tiden den rusar verkligen fram! Känns igår jag skrev förra inlägget men det är ju typ två månader sen. Jag har hinner typ aldrig blogga. Är i skolan hela dagarna sen när jag kommer hem så går jag ut med hunden, lagar mat, äter, städar, tittar på lite tv och sedan är det dags för sängen. Så dagarna går väldigt fort.
Idag är det fredag och dessutom en fredag längtat efter ! Idag kommer Sandra och vi ska riktigt mysdag! Spela spel, äta lite fredagsmys och bara umgås :D Finns det något bättre än kvalitetstid med yster? Nej! Älskar helg! Puss och kram! Dags för matlagning till 500 personer :D