Semester!

Nu har Robban snart haft sina tre veckors semester och vi njutit varje dag! Tyvärr har värdet inte varit bra alls och har nästan regnat i alla dessa tre veckorna. 
Vi har vänt på dygnet helt nästan och äter inte middag innan kl åtta någon dag 😂 Men är väl det som är semester att slippa styras av klockan :) 

Denna veckan har vi gjort om i hallen, målat om och köpt nya hallmöbler! Igår spenderade vi hela kvällen åt att skruva ihop möblerna och nu håller Phille och Robban på att skruva upp det! Kommer bli så bra! 
Händer en massa här nu, vi har fått göra oss av med massa möbler för att få plats med knoddens saker. Köpte ett skötbord med badbalja i till han förra veckan :D


Dyrt var det men väldigt praktiskt då det går att göra om till en byrå sen när vi inte längre använder det som skötbord. 
Så här är kaos i lägenheten för tillfället men bättre att få sådant gjort innan vår knodd kommer :) 


Och magen växer som bara den, kan inte se mina fötter längre! Igår fick jag köpa mig ett par stödstrumpor då jag har krypningar i benen och får kramp i vaderna på nätterna så hoppas att ska hjälpa. 
Men i övrigt har jag inga krämpor. Många tycker att min mage inte så stor och blir förvånade att jah är så långt gången jag är. 
Nu är jag i 29+4! Tiden bara rusar fram. Snart är vår älskling här 😍 
Nu får jag kolla hur det går för grabbarna. 

Födelsedag!

Idag fyller både Sandra och Turbo år :) Sandra Fyller 24 år och Turbo fyller 7 år. 
Idag ska jag även passa Jonathan och Felicia. De kommer om ca en halvtimme då ska vi äta lite frukost sedan ska vi åka till badhuset och bada. Då det inte är något badväder så åker vi till badhuset. Sedan i eftermiddag ska vi hem till Sandra på kalas. Och ikväll ska vi ha massa mys :) 
Så ser denna fredagen ut. 

Robban jobbar hela helgen sedan går han på tre veckors semester :D Det ser jag fram emot. Vi har inget bokat som vi ska göra men beroende på väder och annat så har vi lite planer :) 


Får ha en bild på födelsedagsbarnet 


Och dagens mage :) Den växer som bara den nu! 

Fick bli ett kort inlägg i dag, men skriver nog snart igen :) 
Puss & Kram

Liseberg

Igår var jag på Liseberg med hela vår familj! Så vi packade in alla i två bilar och åkte upp till Göteborg. Det var jättevarmt igår ca 27 grader så det var ganska mycket folk men inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Då jag är ganska så stor nu kan jag inte åka så mycket men jag åkte kållerado, flumeridern och så gick jag gasten. När man åker så många som vi var så blir det ganska många olika viljor så att ta sig från ett ställe till ett annat kunde ta en evighet! 
 
Vi spelade mest på chokladhjulen
 
 
 
Geishan vann jag och Robban :D Första gången vi vinner en sån stor vinst. Så vi var mycket nöjda eller jag var Robban ville vinna en kexchoklad med men man kan inte få allt. 
 
 
 Robban och Dagny åkte var dom som åkte mest och här är dom precis inna de ska skjutas upp :)
Vi åkte hem vid sjutiden nöjda, varma och trötta.
 
Sedan var jag och Robban och fiskade med Philip för lite kvällsfiske men vi kom ut lite väl sent och det var ganska monligt så blev alldels för mörkt, så blev bara ett litet napp som dom slängde tillbaka. 
 
 
Just nu är Robban i garaget så väntar på att han ska bli klar där sen skulle vi kanske åka och bada sedan grilla lite. Idag har jag bara legat på soffan, har varit helt slutkörd efter en heldag på Liseberg. Har ju varit riktigt härlig sommarväder hela veckan så idag behövde jag vila upp mig lite. 
Imorgon ska jag och Empa åka ner till tofta och fika och bada. Sommaren är helt underbar! 
 
Nu får jag ta ut hunden innan vi ska iväg, Puss och kram!