Min helg!

Tiden bara springer fram och nu är jag redan i vecka 26. På fredag ska jag till barnmorskan och det är det större mötet sa hon. Då kollar man hjärtljud, mäter runt magen och pratar om föräldrarkurser. Det ser jag verkligen fram emot! 
 
Denna helgen har jag haft fullt upp, vilket jag älskar. I fredags åkte jag till Laholm och träffade Jennfer och lila Molly. Var kul att åka någon annanstans för en gång skull men tyvärr fanns inte mycket göra så blev att jag tog bussen hem även om både jag och Jennifer kände att vi gärna hade umgåtts en stund till. 
 
 
Sen i lördags så kom Casper! Som jag har saknat honom! Senare kom även Max & Theo som jag inte heller träffat på länge. Alla tre sov över och vi hade så mysigt! Max och Theo åkte hem igår eftermiddags efter att vi gått ner till Mc Donalds och ätit. Men Casper stannde en natt till. Så igår kväll var det bara jag och Casper och vi spelade kort, tittade på två filmer och poppade popcorn. Underbart!
 
 
Idag kom Sandra, Hampus och Navi. Vi gick ner till stadsbondgården i det fina vädret och tittade på djuren och åt lite glass. Efter det åkte vi hem till mamma och pappa där Sandra hjälpte dom med sina mobiler och jag klippte klorna Elvis. 
 
Imorgon ska jag passa Navi och Eddie. Så morgondagen kommer att gå snabbt. Tiden går alltid så snabbt när "bebisarna" är här. 
Och på onsdag ska jag träffa Jennifer :D Denna gången på Eurostop. 
Lördag har vi pratat om att åka till Liseberg hela gänget. Verkar som att sommaren ska komma denna veckan, äntligen! Och då är det perfekt för en liten tripp. 
 
 

Midsommar

Igår var det midsommarafton och trots att vädret var som det brukar på midsommar så hade vi en kanon kväll.
Jag, Robban, Mich, Phille och Becka käkade middag där vi hade grillat fransyska och fläskfilé och vi hade nypotatis, köttbullar, prinskorv,sill och lax och massa annat på bordet.
Efter maten så bärjade folk droppa in. Vi hade våra fina grannar här Bohman, Cissi, Anna och Annelie sedan kom även Isabell och Dagny och till sist kom storRobban med en kollega och hela kvällen var jättetrevlig.
Alla förutom jag, Anna, Annelie, Bohman och Cissi stack in till stan och vi satt kvar och snackade skit.
Riktigt lyckad kväll :)

Till nu har jag bara legat och slappat på soffan med Robban, men för någon timma sedan så åkte Robban till garaget med Jocke så nu har jag ätit och plockat undan lite.
Så blir väl att jag fortsätter min myskväll med lite film och kanske något gott.

Ikea

Är just nu på mot Ikea med Robban :D Vi ska handla in nya tallrikar, glas och barnstol. Vi passar även på och går in på väla och köper lite midsommar kläder :) Får köpa oss en varsin regn poncho då det ska regna hela midsommar :( 

Nu har jag slutat jobba och än så länge tycker jag det är skönt, men visst saknar jag jobbet lite. Men är skönt att få sova ut och göra lite vad man vill. 


Bjuder på en tjockisbild ^^