Dop för Lucas Thobias

Glad påsk! 
Igår på självaste påskafton döptes älskade Lucas :D Var en fin ceremoni även om Lucas inte tyckte det som blev lite skrämd av orgeln och blev ledsen :( Men Dagny fick han lugn igen efter en stund :) 


 
Efter kyrkan åkte vi bort till lokalen för lite fest för Lucas :) Där bjöds det på buffé och till efterrätt blev det snoddas och kinderägg fyllda med vitchokladmousse och lemoncurd. Var supergott!! 


Efter dopet så åkte jag, Robert och lilleman bort till Axels tivoli så Robban kunde spela på gosedjursmakinen :) 
Sen åkte vi ut till Eldsberga myste :) Och de satte ihop gåbilen vi köpte till Lucas :D 


Mammamage

Igår var jag på föräldrargrupp och då fick vi träffa en sjukgymnast. Hon pratade om hur man ska träna magen efter en graviditet. Inte bara för att bli smal utan att bygga upp de inre magmusklerna och bäckenbotten. Bygger man inte upp de inre magmusklerna så kan man göra 100 sittups utan resultat för har man inte de inre kan man inte bygga de yttre. 
Hon tipsade om en bra app som heter mammamage. Kostar 30 kr men är bra enkla övningar som bara tar ett par minuter. Inga övningar som gör en svettig men man känner efter lite granna  långt in magen att man har jobbat. Ett varmt tips till alla som vill jobba lite på mammamagen :) 


Idag har vi simmat med våra bebisar och idag skulle vi skicka barnen emellan varandra oss under vattnet. Är simläraren som skjuter iväg barnet och vi tar emot. Var jättespännande och det gick hur bra som helst. Är häftigt att se dom under vattnet och se att de typ simmar :) 


Sen åkte vi hem till Bella och Dagny och åt middag och myste med våra bebisar <3 
Nu måste jag avsluta för nu är hunden sur på mig :P Han vill ut kissa :) 
Pusspuss! 

En dag i skogen

Idag blir det bilder som får beskriva denna underbara dagen! 

Tack snälla Sandra som tog med oss ut i skogen och tack pappa för att du passade lilleman <3,
De tre timmarna ute i skogen var som balsam för själen! 
Nu är jag helt slut så nu ska jag sova, nattinatt!