Tiden går fort när man har roligt!

Jag ber så mycket om ursäkt för avsaknaden av inlägg! Dagarna har bara flygit förbi och jag har inte suttit vid datorn på ett tag och så har jag försökt komma in i en rutin nu med Turbo och Cindy och nu har jag börjat hitta en :)
Just nu ligger busarna och leker med varandra. Det funkar så bra med dom två. Turbo har börjat vänja sig vid ha henne här och även jag. Hon har lärt känna oss och våra regler.
I fredags var det studenten och vi åkte för att fira Philips lillasyster Anna som tog studenten, super trevligt! Vid halv nio gick vi hem till Nikki och fortsattte festa där sedan blev det en mycket lyckad utgång. För en gång skull var det skoj ute på krogen och stämmingen var härlig.
På lördagen åkte jag, Robban, Alexsandra, Philip och Mich till Ikea :D Jag älskar att åka iväg på roadtripp och det blev lite fynd, tre hyllor, vitlökspress, glas och lite plastskålar :) Mycket nöjd!
I måndags var vi hemma hos Robbans syster Jenny och hennes sambo. För inte så längesen så flyttade dom till hus som är så fint! Blev så hussugen! Iaf vi åt god mat och tittade på fottboll vilket vi jag inte är så intresserad av. Men vi hade super trevligt! Måste vi göra om i sommar!
Igår var vi hemma fram till eftermiddagen sen åkte vi in till stan för att Robban skulle fixa ett nytt simkort sen åkte vi hem till mina föräldrar som precis hade köpt ett nytt köksbord så Jocke och Robban hjälpte min pappa att sätta ihop bordet och stolarna, pappa blev väldigt glad för hjälpen. Var skönt att träffa mamma och pappa känns som en evighet sen jag träffade dom sist! Älskar er mamma och pappa! <3
Idag ska jag städa lite sen kommer nog Empa hit så tänkte att vi skulle ta en promenad med vovvarna :) Annars blir nog lugnt idag :) Robban jobbar idag efter att varit ledig fyra dagar :D Jag har fått umgås ordentligt med min älskade sambo! Har varit riktigt härligt!
Nu måste jag börja städa bort lite hundhår innan Emelie kommer så hon inte får en allergichock när hon kommer :P
Puss och kram!Morgonmys i min onepiece :)

Kommentera här: