Min helg!

Tiden bara springer fram och nu är jag redan i vecka 26. På fredag ska jag till barnmorskan och det är det större mötet sa hon. Då kollar man hjärtljud, mäter runt magen och pratar om föräldrarkurser. Det ser jag verkligen fram emot! 
 
Denna helgen har jag haft fullt upp, vilket jag älskar. I fredags åkte jag till Laholm och träffade Jennfer och lila Molly. Var kul att åka någon annanstans för en gång skull men tyvärr fanns inte mycket göra så blev att jag tog bussen hem även om både jag och Jennifer kände att vi gärna hade umgåtts en stund till. 
 
 
Sen i lördags så kom Casper! Som jag har saknat honom! Senare kom även Max & Theo som jag inte heller träffat på länge. Alla tre sov över och vi hade så mysigt! Max och Theo åkte hem igår eftermiddags efter att vi gått ner till Mc Donalds och ätit. Men Casper stannde en natt till. Så igår kväll var det bara jag och Casper och vi spelade kort, tittade på två filmer och poppade popcorn. Underbart!
 
 
Idag kom Sandra, Hampus och Navi. Vi gick ner till stadsbondgården i det fina vädret och tittade på djuren och åt lite glass. Efter det åkte vi hem till mamma och pappa där Sandra hjälpte dom med sina mobiler och jag klippte klorna Elvis. 
 
Imorgon ska jag passa Navi och Eddie. Så morgondagen kommer att gå snabbt. Tiden går alltid så snabbt när "bebisarna" är här. 
Och på onsdag ska jag träffa Jennifer :D Denna gången på Eurostop. 
Lördag har vi pratat om att åka till Liseberg hela gänget. Verkar som att sommaren ska komma denna veckan, äntligen! Och då är det perfekt för en liten tripp.