Snart är det midsommar :)

Hej alla fina!
 
Imorgon är det midsommarafton och vi ska hem till mina föräldrar och äta middag sen ska vi hem till min lillasyster på fest. Synd bara att det ska bli skit väder imorgon, synd att det inte kan bli som det är idag. Sol och värme! 
 
Just nu är barnen ute i trädgården och snickrar på en stege eller ja Casper gör Jonathan gav upp :P Vi väntar på att  Felicia ska komma så ska vi ut i det fin fina vädret :) Är helt underbart väder! 
Jonathan kom  i måndags och Casper kom i tisdags :D Saknade dom så dom fick vara här hos mig, är så mysigt när dom är här! Trots att dom är busiga men det är det som gör det roligt! Det är då det händer lite, barn är barn :D 
När dom är här går dagarna så fort och man gör saker.
 
 
 
Saknar Zindy lite, hon har ju inte varit här på hela veckan! Och hon kommer inte nästa vecka heller, men sen kommer hon :) Då är det tillbaka till rutinerna igen :D Skönt! Tror Turbo tycker det är tråkigt utan henne med. 
 
Nu gnäller Casper på att det inte går bra med hans stege :P Så Jonathan fick hoppa in och hjälpa han :) 
 
Ska nog åka hem till bästis sen! Saknar henne en massa! Hon bara jobbar och jobbar :( Men nästa vecka är hon ledig nästan hela veckan, hon jobbar bara en natt! :D
 
 
Älskar dig gumman!

Kommentera här: