Semester!

Nu har Robban snart haft sina tre veckors semester och vi njutit varje dag! Tyvärr har värdet inte varit bra alls och har nästan regnat i alla dessa tre veckorna. 
Vi har vänt på dygnet helt nästan och äter inte middag innan kl åtta någon dag 😂 Men är väl det som är semester att slippa styras av klockan :) 

Denna veckan har vi gjort om i hallen, målat om och köpt nya hallmöbler! Igår spenderade vi hela kvällen åt att skruva ihop möblerna och nu håller Phille och Robban på att skruva upp det! Kommer bli så bra! 
Händer en massa här nu, vi har fått göra oss av med massa möbler för att få plats med knoddens saker. Köpte ett skötbord med badbalja i till han förra veckan :D


Dyrt var det men väldigt praktiskt då det går att göra om till en byrå sen när vi inte längre använder det som skötbord. 
Så här är kaos i lägenheten för tillfället men bättre att få sådant gjort innan vår knodd kommer :) 


Och magen växer som bara den, kan inte se mina fötter längre! Igår fick jag köpa mig ett par stödstrumpor då jag har krypningar i benen och får kramp i vaderna på nätterna så hoppas att ska hjälpa. 
Men i övrigt har jag inga krämpor. Många tycker att min mage inte så stor och blir förvånade att jah är så långt gången jag är. 
Nu är jag i 29+4! Tiden bara rusar fram. Snart är vår älskling här 😍 
Nu får jag kolla hur det går för grabbarna. 

1 Anna :

skriven

Det kommer bli såå fint 😃 Du har en så underbart fin mage ❤ och världens finaste kille ligger där i som vi alla längtar efter att få se ❤ Kraaam ❤

Kommentera här: