Helgen

 Helgen har som vanligt sprunigt förbi och det är redan söndag kväll. Varit väldigt lung helg, har inte gjort något direkt på hela helgen, inte mer än det vanliga vill säga :) Men eftersom Robban jobbat i helgen blev det bara att vi tog det lugnt. Nästa helg är han ledig plus det är löning så då får vi se om det kanske blir lite partaj :) Men inget som är bestämt. 
 
Inatt ska jag åka med Robban till Jönköpning  :) Är så mysigt att åka med på natten och dessutom få lite kvalitets tid med min älskling :D 
 
Annars har inga andra mer planer denna veckan. Ska på deligeringskurs på onsdag men det är väl det som jag har inbokat :P Hoppas på lite jobb :) 
 
 
Bjuder på en bild på mig från nyår :) Puss och kram!

Trist fredag!

Kände bara för att blogga lite när det är en sådan tråkig fredag! Känner mig instängd i denna jävla lägenheten... Vill bara hitta på något men det finns inget att göra på vintern :( Vill inte ut och gå för det är så kallt och mörkt och är för rastlös för att titta på tv. Vill ha sommar så man kan vara ute och njuta. Sitta i trädgården långt in på kvällen, gå ut på kvällen när det fortfarande är ljust och folk är ute. Alla går i ide på vintern, även jag. Men snart är sommaren här, hoppas att dessa månaderna kommer gå fort! 
 
Imorgon har jag inget planerat heller, kommer dö av uttråkning! Jag som inte brukar ha så lätt för att bli uttråkad men har nog varit här på Fyllinge förlänge. Har inte varit utanför Fyllinge på ett par dagar nu. 
 
Lite nya bilder :)
 
 
En ego bild :P 
 
 
Bild på mig och finaste <3
 
 
Sötis <3
 
 
Jag!
 
 
Tack och hej!

2013 18/1

Nu är vi inne i 2013 och snart har Januari passerat. Vart dagarna tar vägen vet jag inte, men det går rysligt fort. 
Idag snöar det för fullt, vilket jag tycker är ganska fint. 
 
Turbo mår toppen! Han är super pigg och äter som en häst. Han har gått upp 3 kg, men dock har han fått någon form av hudbeskymer. Han har fullt med röda och svarta utslag på hela magen men framför allt i ljummskarna. Ska göra lite olika behandligar för att se vad det är för något men det får vänta lite då våra pengar är slut och kommer vara ont om pengar ett tag framöver. Men han mår ju inte dåligt och har inte ont så därför får det vänta tills jag har råd. 
 
Så denna början på året har varit kanon :) Robban har börjat köra natt och jag hoppas på att jag ska komma igång och jobba mer snart. Vill tjäna pengar! 
 
 
 
Från igår när jag badade Turbo :) Sötnos <3
 
Var allt från denna gången, puss och kram!