Snart!

Äntligen är det onsdag! Inatt kom mamma och pappa hem från Spanien, saknat dom! Men en som jag har saknat mer och jag får hem idag är min älskade Turbo :D Så direkt efter jobbet så åker vi för att hämta hem han! Hoppas att dessa timmarna går fort, kan knappt bärga mig :D 
Ska bli skönt att allt blir som vanligt igen. 

Och snart är det helg igen, är alltid ett plus. På lördag är det Halmstadgillet här i stan, då kommer det bland annat vara Halmstads första Pride hållas och kommer vara massor med aktiviter överallt i stan. Så håller tummarna för att regnet håller sig borta :) 

Puss och Kram! 
Gravid

Hej! Det har hänt mycket och nu tänkte jag lite kortfattat berätta vad som hänt. Sist jag skrev gick jag en kockutbildning, den blev jag klar med i somras och sedan i augusti så jobbar jag på restaurangen jag gick utbildningen på. Men det gör jag bara i tre veckor till. Sedan kommer jag gå arbetssökande i två månader innan jag går på mammaledigt. 
Vi ska ha barn i oktober :D Är helt underbart, haft en fantastiskt graviditet. Inget illamående och mått jättebra. Har mått så bra att jag glömt att jag faktiskt är gravid. Denna veckan har jag börjat känna att jag inte orkar med allt jag tar på mig rent psykiskt. 
Sedan i måndags har jag passat mammas och pappas hundar och Turbo är hemma hos Jennifer. 
Och igår började jag stortjuta för att jag saknar min älskade Turbo så fruktansvärt mycket och idag har jag inte orkat med Chili och Elvis. Men är bara idag med sen imorgon eftermiddag kan jag hämta hem min älskling ❤️ 
Men nu är det hög tid att jag tar hand om mig framförallt psykiskt och inte tar på mig mer än jag orkar. 
Ska bli bättre på att uppdatera här! Men för nu får drt räcka :) Puss & kram!