Barnfria

Idag första gången ska vi ha barnvakt åt Alex för vi ska ut och äta på wild west. Han ska sova över hos mormor och morfar. Är med skräck och förtjusning, på ett sätt ska det bli skönt att få lite egen tid och inte vara mamma samtidigt är det första gången och man vet inte hur det ska gå :) Men det kommer nog gå bra, han är väldigt snäll och mamma och pappa har ju fyra barn så är inget nytt för dom :) 
Ser fram emot kvällen som bara den och ska bli gott att äta ute och bara umgås med min sambo och vänner :D 
 Nu får jag gå och packa Alexanders saker :) Purémat

Äntligen har jag börjat med puré till Alex och som jag har längtat! Började med för ett tag sedan men nu har jag börjat göra egen puré till han :D Har gjort broccoli och majspuré änsålänge men ska göra blomkål, palsternacka, päron och mycket mer men först får han börja med det jag har ^^ Fryser in det i iskuber, för tanken är inte att han ska bli mätt utan nu bara tränar vi på att svälja maten. Så en sådan iskub är ca en tesked och han bestämmer själv hur mycket han vill ha. Vill absolut inte tvinga han för då blir det en tråkig upplevelse med mat. 
Han är så duktig med att äta redan! Han sväljer jättebra och kväljs inte längre. Jag är riktigt imponerad. Hans favorit änsålänge är majs :) 

I tisdags var Jonathan och Felicia här och sov över :D Var längesen de sov här och har saknat att ha mina lånebarn här <3 Innan jag fick Alexander hade vi mycket barn här men inte så lätt nu när jag fått Alex. Men nu när Alex är lite större så är det lättare. 
Vi hade så mysigt! I tisdag när vi kom hem till mig så åt vi lite middag sen gick vi till Netto för att köpa godis trots att det bara var tisdag! ;) När vi kom hem spelade vi försvunna diamanten sen monopol och jag vann i bägge :D Jag har alltid otur i spel annars och vinner aldrig men inte denns gången. Sedan mös vi framför tvn. 
Och på onsdagen spelade vi galen panna

En bild på mig och Felicia när vi spelade galen panna :) 

Och imorgon är det fredag och jag har inget planerat! Annars på fredagar brukar jag alltid hitta på något för Robban jobbar hela dagen. Men med en bebis så går tiden ändå kan man ju lugnt säga :P Lite skönt att det öppet. 
 
Dags att sova innan Alexander vaknar och vill ha mat, natti! 

Mamma älskar Alex

Hej! 
Sitter i soffan med Alexander i famnen som sover gott. Att bara sitta och titta på han när han sover gör att mitt hjärta slår dubbla volter av all lycka jag känner när jag tittar på han ❤️ 

Helgen har varit mysig. Lördagen spenderades hemma hos Bella och Dagny. Pappa, Sandra, Hampus och Martina var där med och vi tittade på Melodifedtivalen och vi satt snackade. Jag och Martina var kvar till två på natten :) 
Igår bara slappade vi hela dagen. Var jätteskönt men får alltid dåligt samvete när jag inte gör något... Som idag har vi varit inne i stan en sväng men sen har jag inte gjort något vettigt. Känns inte bra. 

Kompisarna :D  

Imorgon ska vi hem till Lena och Carro kommer med dit med Conrad så ska vi fixa lite och snacka lite skit :) 

Det var allt för denna gången :)