Förkylningstider!

Hej igen!
Här hostast det och snörvlas som bara den! Alexander blev snorig för två och en halv vecka sedan men har inte varit mycket mer än så fram tills i lördag. Då fick han 39 grader feber och var jättehäning. Han har dessutom haft ögoninflammation. Börjar gå åt rätt håll men på kvällarna så får han tillbaka febern. igår kväll hade han 39.8 graders feber. Vi har varit hos läkare med han. Var på vårdcentralen med han i söndags då 1177 sa att det var bra att någon kollade han så det inte är något mer än förkylning men är en förkylning han dragit på sig. 
Var på BVC med han idag för hans fyra månaders kontroll och förra månaden gick han inte upp i vikt så vi började med ersättning på han. Då vägde han 5710 g, idag vägde han 6860g! Men BVC sköterskan sa att det inte gjorde något att han hade gått upp så mycket. Men han får ju inte fortsätta i samma takt bara. 
Just nu ligger han och sover i soffan, han har sovit större delen av dagen. Men är väl ett sätt för hans kropp att ta igen sig efter flera dagar med hög feber. Vet själv hur trött man är i hela kroppen med några dagars feber. 
 
 
Bild från i söndags när han var riktigt dålig :(
 
Idag fick jag min efterlängtade mobil :D Beställde den i fredags och man är ju som ett barn på julafton när man får en ny mobil! Även fast det inte skiljer mycket på modellerna så är det så kul med nytt och fräscht på något sätt med en ny mobil. 
 
 
Så nu hoppas jag att Alex snart blir frisk så vi kan träffa lite folk igen! Jag som hatar att bara vara hemma och alltid är ute och träffar vänner, men sover han ordentligt nu så kanske det försvinner snart. Gör så ont i en när man ser att de inte mår bra och man önskar att man kunde föra över det på en själv så han slapp det.
Jag saknar min lilla Lucas med! Har inte träffat han sen i lördags och har inte hållt han på evigheter då jag inte har velat smitta honom. Men så fort Alex är bra ska vi åka ut till Bella och pussas massor med mosters lilla ögonsten <3
 
 
 Måste ju visa med hur lik Alexander är sin far när han var bebis! Robbans pappa var här och lämnade lite bilder på Robban när han var bebis då jag aldrig sett några bilder och herregud nu ser jag verkligen vad folk menar när de säger att han är lik Robban
 
 Till vänster är det Alexander och till höger är Robban i ungefär samma ålder! Ser ni likheten?! 
 
Måste avsluta och gå ut med hunden en sväng. Skriver förhoppningvis snart igen :)
 
 
 

Kommentera här: